Villkor & info

KÖPVILLKOR

Priser:
Alla priser är inklusive 25% moms.

Frakt:
Fraktavgiften är 29 kronor, fraktfritt vid köp över 400 kronor. Vi levererar ej utanför Sverige.

Leverans:
Vi skickar beställningar som varubrev med PostNord. Normal leveranstid är 2 till 7 arbetsdagar. Hör av dig om paketet inte har kommit inom 7 dagar.

Ej uthämtade paket:
Om inte paketet inte hämtas ut från utlämningstället debiteras kunden en avgift på 300 SEK.

Kvitto/Orderbekräftelse:
Den e-postbekräftelse du erhåller när du lägger din beställning gäller som kvitto. Om du inte fått en orderbekräftelse inom en timme, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer. Vid problem, kontakta oss så skickar vi ut en ny bekräftelse. Du får också en följesedel med i leveransen av ditt paket.

Betalningsalternativ:
Kort (i samarbete med Hips): Betala med Visa, American Express eller MasterCard.

Swish: Vi levererar så fort vi ser att din betalning kommit in. Ange ordernummer som referens på betalningen för att din order ska kunna levereras.

PayPal: Betala direkt med ditt PayPal-konto eller betala med kreditkort, även om du inte har något PayPal-konto.

Information om ångerrätt:
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. Maila oss på hej@anakondakidswear.se innan du skickar tillbaka. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick (plagg som returneras måste vara oanvända med alla etiketter kvar på plagget). Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Läs gärna mer om ångerrätt här: http://www.hallakonsument.se/angerratt

Returadress:
Whippet Form & Design, Gaddekärrsvägen 1-0, 231 94 Trelleborg

Reklamationer:
Kontakta oss direkt, via mail, om du fått en felleverans eller om din vara är felaktig. Varan returneras till oss med dina kontaktuppgifter och beskrivning av felet. Här står vi givetvis för fraktkostnaden. Tänk på att färger kan se olika ut på olika skärmar. Vi garanterar därför inte att plaggen har exakt samma färg i verkligheten som på bild.

Hantering av personuppgifter:
Whippet Form & Design (företaget bakom Anakonda Kidswear) sparar dina personuppgifter för att kunna kontakta dig angående ditt köp. Personuppgifter lagras aldrig utan ditt samtycke samt lämnas aldrig ut till tredje part. Du kan alltid be om att få dina uppgifter raderade så snart ditt ärende är avklarat och vi inte behöver dem längre, kontakta oss då på hej@anakondakidswear.se.

Personlig information som du själv registrerar vid skapande av kundkonto, sparas tills du själv väljer att radera ditt konto.

Vårt nyhetsbrev skickas ut via MailChimp. Om du väljer att registrera dig för vårt nyhetsbrev kommer din e-mailadress endast att användas till dessa utskick och du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration och tas då även bort från vår lista hos MailChimp.

 

FÖRETAGSINFORMATION

Postadress:
Anakonda Kidswear är en del av
Whippet Form & Design
Gaddekärrsvägen 1-0
231 94 Trelleborg

Org.nr: 740219-4067
Momsreg.nr: SE740219406701

Kontakt:
Kundtjänst telefon: 040-643 31 02
E-post: hej@anakondakidswear.se