Leveransvillkor

Frakt:
Fraktavgiften är 29 kronor, fraktfritt vid köp över 400 kronor. Vi levererar ej utanför Sverige.

Leverans:
Vi skickar beställningar som postpaket eller varubrev med PostNord. Normal leveranstid är 2 till 7 arbetsdagar. Hör av dig om paketet inte har kommit inom 7 dagar.

Ej uthämtade paket:
Om inte paketet inte hämtas ut från utlämningstället debiteras kunden en avgift på 300 SEK.

Kvitto/Orderbekräftelse:
Den e-postbekräftelse du erhåller när du lägger din beställning gäller som kvitto. Om du inte fått en orderbekräftelse inom en timme, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer. Vid problem, kontakta oss så skickar vi ut en ny bekräftelse. Du får också en följesedel med i leveransen av ditt paket.

Information om ångerrätt:
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning (plagg som returneras måste vara oanvända med alla etiketter kvar på plagget). Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Läs gärna mer om ångerrätt här: http://www.hallakonsument.se/angerratt

Returadress:
Whippet Form & Design, Östra Kristinelundsvägen 9b, 217 48 Malmö

Reklamationer:
Kontakta oss direkt, via mail, om du fått en felleverans eller om din vara är felaktig. Varan returneras till oss med dina kontaktuppgifter och beskrivning av felet. Här står vi givetvis för fraktkostnaden.